Zapékané masíčko se sýry

10. září 2011 v 23:31 |  RECEPTY
Ingredience
Vepřové maso750 g
Pórek
větší
1 ks
Hermelín1 ks
Cihla100 g
Zakysaná smetana1 kelímek
Mléko1 šálek
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Olej

Maso nakrájíme na plátky nebo na kostky jako na guláš, podle druhu a kvality masa poklademe na olej do zapékací mísy nebo pekáčku, osolíme, popepříme, přidáme na kolečka nakrájený pórek,na kousky nakrájený Hermelín. Zakysanou smetanu zředíme mlékem a zamícháme nahrubo nastrouhanou cihlu, potřeme na maso. Přikryjeme alobalem a dáme péct. Když je maso skoro měkké, odstraníme alobal a necháme pěkně opéct.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama